Általános információk

A Kanizsa Plaza 2000. december 5-e óta, része Nagykanizsa kereskedelmi életének, mint a város első „igazi” bevásárló- és szórakoztató központja. Mintegy 10 000 m2-en várjuk kedves látogatóinkat az év minden napján. Merüljön el hangulatos üzleteink változatos kínálatában, vagy töltődjön fel élményekkel; reggeltől estig biztosítunk szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget.

A Kanizsa Plaza épülete két bejáraton át közelíthető meg. A bevásárlóközpont akadálymentesített, belső helyiségei légkondicionáltak. A személyi és vagyonbiztonságról központi kamerás védelmi rendszer, valamint biztonsági őrszolgálat gondoskodik.

Szívesen adunk helyet a társadalmi felelősségvállalás témakörét érintő kezdeményezéseknek, civil eseményeknek is. Küldetésünknek tekintjük a város kulturális életében történő hangsúlyos jelenlétet, a művészetek támogatását.
Látogatóink kényelmének, komfortérzetének biztosítása érdekében az épületet folyamatosan szépítjük, új szolgáltatásokkal bővítjük. Szeretettel várjuk személyesen is!

Kapcsolat

Címünk: 8800 Nagykanizsa, Európa Tanács u. 2.
Telefon: +36 (20) 229 7879
E-mail: info@kanizsaplaza.hu

Megközelítés

Parkolás

A Kanizsa Plaza 286 parkoló hellyel rendelkezik.

Nyitvatartás

A Kanizsa Plaza általános nyitvatartása:
Hétfőtől-Vasárnapig: 7:00 – 20:00
Az üzletek egyedi nyitvatartásairól
az alábbi oldalon tájékozódj:  Üzleteink