CBA Cent
Kategória: Élelmiszer

Üzletünk a CBA Cent-hálózat tagja.

A CBA Cent-hálózat a nagyon kedvező fogyasztói árak biztosítását tartja elsődlegesnek, ugyanakkor a magas minőséget is szavatolni kívánja. Cél a magyar piacon egy merőben újszerű diszkontkategória meghonosítása.

Amit a CBA Centben biztosan megtalál:
- kedvező árakat,
- folyamatos akciókat,
- több ezer cikkelemet tartalmazó, sokrétű termékkínálatot,
- minőségi áruválasztékot,
- kedves kiszolgálást.

Az üzlet mintegy 1000 négyzetméternyi eladóterülettel rendelkezik. A termékkínálat jelentősen eltér az eddig hazánkban működtetett hasonló kategóriájú üzletekétől, hiszen míg egy átlagos diszkont szortimentben 1200-1400 cikkelem található, itt a választék mintegy 3500 terméket jelent, ami maximum 4000-ig bővülhet. A fontos élelmiszer-kategóriákban zöldség-gyümölcs, hústermékek (tőkehúsok előrecsomagolva), tej- és tejtermékek, üdítők, édességáruk stb. a CBA-tól megszokott bő választékát találhatják meg, de non-foodban is jelentős az árukínálat. Üzletünkben Erzsébet-utalvánnyal, EMC kártyával is fizethet. 

Újdonság az egységen belül elhelyezkedő CBA Cent Grill ételbár, ahol a grillételek mellett egytálételek, készételek, tészták, sütemények is kaphatók, nagyon kedvező áron. Ezek helyben is elfogyaszthatók, az ételbárnál elhelyezett asztaloknál. A Grill ételbárban mindhárom típusú (OTP, K&H, MKB) SZÉP-kártyát, és EMC-kártyát is elfogadjuk fizetőeszközként. Az ételbárban hétfőtől péntekig ízletes napi menüajánlattal is várjuk vendégeinket, mely 690,- Ft-os egységáron kapható.

Nyitva tartás:
hétfőtől szombatig: 7.00-20.00
vasárnap: 7.00-19.00

CBA Cent - Ha minden fillér számít!