A táska egy nő életének egyik legfontosabb és elengedhetetlen kelléke. Az, hogy ki milyen darabot választ nagyon sok tényező határozza meg. Az egyéni igények, a stílus, az időjárás, a helyszín, az alkalom és még sorolhatnánk. Van viszont néhány alapdarab, ami hosszabb-rövidebb ideig szinte minden nő életének része, de ezek mellett érdemes színesíteni a palettát, hogy változatosabbá tudjuk tenni a megjelenésünket.

Tote bag

A tote bag tartós, erős anyagból készült merev falú táska. Klasszikus fazon, ami a gardróbunk jól kihasznált darabja lehet, hiszen számtalan variációban, színben és méretben létezik, ami variálható a mindennapi megjelenésünk során. A klasszikus mellett a casual viseletnek is a megfelelő része lehet, és ha nagyobb fazont választunk, akkor kényelmesen tudunk bele pakolni. Részesítsük előnyben a jó minőségű bőr darabokat, de akinek a pénztárcája nem teszi ezt lehetővé nagyon szép bőrhatású darabokat talál.

Hobo bag

A hobo bag egyfajta kézitáska, ami jellemzően félhold alakú, nagyméretű és tágas. Többnyire rövidebb és hosszabb füllel is el szokták látni, hogy vállon és testen átvetve is lehessen hordani. Számatalan anyagból készülhet, lehet puha, lágy esésű vagy rugalmas, merevebb anyag is, ami tartja a formáját. Méretét tekintve az egészen picitől kezdve a zsák fazonig, minden megtalálható az üzletekben. Elsősorban a hétköznapi viselet részeként tudjuk hordani.

Futósort

A futósort speciális, futóknak kidolgozott darab, de más mozgásformákhoz is jól használható lehet. Ennél a fazonnál a bővebb szár alatt található egy passzos, de hosszabb nadrág, a kettő összevarrva, ezzel biztosítva a megfelelő kényelmet, a takarást. A különböző színek kombinálásával izgalmas hatást érnek el a gyártók, akik a hétköznapokban félnek a nagyon színes öltözködéstől, de mégis kirpóbálnának egy-egy ilyen darabot, ennél bátran elkezdhetik a kísérletezgetést.

Futódzseki

Szintén egy speciális, funkcionális ruhadarab, amit nem csak futáshoz tudunk kihasználni. Bármilyen sportöltözék vagy szabadban végzett sport ideális kiegészítője lehet a hűvösebb napokon, de akár hétvégén, egy kényelmesebb öltözethez is választhatjuk befejezésnek ezeket a dzsekiket.

Jógaoverál

Mint a sportruházatok, ez is funkcionális anyagból készül, testhez simuló fazon, mely elvezeti a nedvességet, így gyorsan szárad. Különösen ajánlott azoknak, akik szeretik követni a trendeket vagy azoknak, akik az egyszerűbb megoldás hívei, hiszen így nem kell külön odafigyelni a nadrágra, a felsőre, melltartóra.

Sportsapka

Egy jól megválasztott sportsapka remek kiegészítője lehet öltözékünknek. Nemcsak trendik lehetünk egy-egy ilyen darabban, de nagyon hasznos is lehet a késő délután vagy este, szabadban végzett mozgáshoz, ha fényvisszaverő anyaggal ellátott darabot választunk